fbpx

Despre noi

Valorile noastre

Integritatea

Facem ceea ce spunem și nu promitem ce nu putem face.

Calitatea

Suntem adepții lucrului bine făcut

Satisfacția clientului

Pentru noi, succesul înseamnă clienți mulțumiți

Respectul

Ne respectăm colegii și clienții așa cum ne dorim să fim respectați noi

Inovația

Noile provocări sunt oportunități pentru creații unice

Misiunea noastră

Misiunea noastră este de a aduce la realitate mobilierul la care ai visat mereu, punând accent pe calitate, bun gust și funcționalitate.

Povestea noastră

Povestea Komodo Mobili a început mai înainte ca noi să ne dăm seama, în atelierul nostru de prelucrare PAL și MDF. Pornit ca o afacere de familie, din dorința de a oferi servicii de debitare și căntuire fără cusur, atelierul nostru s-a dezvoltat în pas alert cu fiecare parteneriat de succes încheiat.

 

Colegii noștri și clienții atelierului, în calitate de producători de mobilă, designeri și montatori au fost cei care ne-au inspirat pasiunea pentru mobilier. Iar numeroasele solicitări primite pentru realizarea de mobilă la comandă au fost cele care au dat viață proiectului Komodo Mobili.

 

Am realizat astfel că oamenii au nevoie de un partener de încredere care să-i asculte, să-i sfătuiască și să le materializeze ideile. Mai mult, au nevoie de siguranța că obțin un mobilier pe cât de frumos, pe atât de trainic și de calitativ. Am știut atunci și acolo că putem și ne dorim să satisfacem aceste nevoi.

 

Cu ajutorul colegilor noștri pricepuți, în scurt timp au luat naștere în atelier primele piese de mobilier. A urmat o serie lungă de proiecte până ca astăzi să ne prezentăm în fața ta drept Komodo Mobili, gata să creăm mobila la care ai visat mereu. 

ce spun clienții

Recenzii

Seriozitate, promptitudine si calitate! Mobila este bine realizata si finisata iar echipa este serioasa si atenta la nevoile clientilor. Nu am decat cuvinte de multumire si de aceea recomand cu drag Komodo Mobili pentru realizarea mobilei dorite!

Mihaela Condac

Seriozitate, promptitudine si calitate! Mobila este foarte bine finisata, echipa este atenta la detalii iar modul de comunicare cu echipa a fost la superlativ!

Inna Grigoras

Am comandat mobilierul de dormitor si am fost incantata de promptitudinea lor. M-am bucurat sa pot colabora cu un designer de interior profesionist care se afla in echipa lor. Au venit cu solutii potrivite familiei mele. Recomand

Jeanina Babuta

Foarte profesioniști! Am apelat la serviciile lor pentru mobilarea casei, au fost foarte promti si au ținut cont de dorințele mele.

Catalina Georgiana

Seriozitate! Calitate! Echipa profesionista și de mare ajutor!

Olivia Leonte

Formular cerere