fbpx

Întrebări frecvente

Nu avem un minim de comandă stabilit în termeni financiari. Cu toate acestea, în anumite contexte există posibilitatea să nu putem prelua orice tip de proiect. Pentru a afla un răspuns sigur, este necesar să avem o discuție inițială despre piesa de mobilier dorită.

Sigur că da! O schiță sau o fotografie a mobilei mult visate poate constitui o sursă de inspirație în proiectarea mobilierului tău la comandă.  Este ideal să îți exprimi preferințele în sesiunea de consultanță, astfel încât colegul nostru să le ia în considerare atunci când realizează proiectul.

Mobilierul Komodo este realizat din PAL melaminat sau MDF, în funcție de preferințele clienților și necesitățile spațiuluii. Nu realizăm mobilă din lemn masiv.

Da. Îți prezentăm proiectul pentru a vedea exact cum va arăta mobila ta. În funcție de feedback-ul tău, proiectul va fi modificat, astfel încât să ajungem la un rezultat care să te încânte.

Da, considerăm măsurătorile la domiciliu deosebit de importante pentru a realiza un mobilier care să se integreze perfect în cameră. Pentru corpurile de mobilier mici, singulare, este posibil să ne fie suficiente dimensiunile pe care ni le oferă clientul. 

Plata se poate face numerar, prin transfer bancar sau cu cardul. Aveți posibilitatea de a achiziționa și în maxim 12 rate cu 0% dobândă.

Da, oferim transport și montaj la domiciliul clientului. Aceste servicii sunt disponibile în prezent doar pe raza județului Iași.

Termenul de garanție pentru  piesele de mobilier este de 2 ani de la data livrării. Garanția acoperă orice defecțiune legată de fabricație, și care a fost sesizată mai târziu. Te încurajăm să ne contactezi și dacă ai o problemă care nu este acoperită de garanție, îți vom oferim tot suportul astfel încât produsul tău să fie funcțional din nou.

Sau solicită consultanță